Handelsbetingelser ved køb af bøger

 

Navn: Historisk Samfund for Sønderjylland.

Organisationsform: Forening.

CVR. nr. 29485917

Adresse: Haderslevvej 45, 6200 Aabenraa.

E-mailadresse: hssdj@hssdj.dk

Åbningstider: Tirsdag og torsdag kl. 10-12.

Telefonnummer: 74 62 46 83

Etableringsår: 1922

 

Bestilling

Bestilling af bøger foregår på de efterfølgende sider via klik på den ønskede bog og udfyldelse af oplysningsskemaerne. Når bestillingen er gennemført, modtager køber en kvitterings-mail.

 

Betaling

Betaling sker ikke i forbindelse med bestilling, men efter varens levering. Beløb til betaling fremgår af den faktura, der følger med levering. Heraf fremgår også betalingsinstruktioner og -muligheder.
Historisk Samfund for Sønderjylland modtager afhængig af ordre- og leveringsform efter købers valg betaling med kontanter, via indbetalingskort, via bankoverførsel eller med MobilePay.

Alle beløb er i DKK og er incl. moms.

 

Levering
Varerne leveres ved forsendelse eller afhentning.

Forsendelse sker via postvæsenet til den anførte leveringsadresse til de priser og til den udgift til porto/forsendelse, som er oplyst ved bestilling. Sådan levering kan normalt ventes inden for en uge efter bestilling.

Afhentning sker på Historisk Samfund for Sønderjyllands kontor på adressen Haderslevvej 45, Aabenraa, til de priser, som er oplyst ved bestilling.

 

Udland
Ved levering til udlandet pålægges et særskilt forsendelsesgebyr, der oplyses ved bestilling.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Det vil være muligt også at aftale tidspunkt for evt. personligt fremmøde på foreningens kontor for returnering af ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail på hssdj@hssdj.dk Fristen for herefter at returnere bogen/bøgerne er 14 dage. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Returnering og tilbagebetaling
Ved returnering sendes det købte til: Historisk Samfund for Sønderjylland, Haderslevvej 45, 6200 Aabenraa. Pakker sendt på efterkrav modtages ikke. Vedlæg kopi af ordrebekræftelsen og oplys den bankkonto, hvortil tilbagebetaling skal ske.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Bopælsadresse

Leveringsadresse (hvis forskellig fra bopælsadresse)
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager alene registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Historisk Samfund for Sønderjylland og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Kontorets ansatte, herunder de frivillige på kontoret, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på hssdj.dk er Hans Schultz Hansen, formand for foreningen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til hssdj.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Historisk Samfund for Sønderjylland har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Historisk Samfund for Sønderjylland via e-mail hssdj@hssdj.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til foreningens kontor på telefon 74 62 46 83. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, får du oplyst, til hvem du kan klage.

 

Historisk Samfund for Sønderjylland . Haderslevvej 45 . 6200 Aabenraa . +45 74 62 46 83 . hssdj@hssdj.dk