Nyheder

10-02-2019

Frivillige m/k søges

Historisk Samfund for Sønderjylland er inde i en frugtbar periode med høj aktivitet og spændende opgaver – Har du lyst til at være en del af et velfungerende fællesskab og gøre en forskel?

 

Vi har brug for flere hænder til foreningsopgaverne.- ikke mindst med 100-året for Genforeningen i 2020 forude. 

Til vores velfungerende team af frivillige søger vi derfor:

”Kontor-blæksprutter”, der kan hjælpe med at passe vores kontor og butik på Rigsarkivet i Aabenraa en eller to formiddage om ugen (sæsonafhængigt). Opgaverne er bl.a. medlemsregistrering, pakning og forsendelse af bøger, fakturering samt – ikke mindst – kundekontakt, dels i vores lille bogbutik, dels via telefon og mail. Fortrolighed med IT er en fordel.

”Sælgere”, der bl.a. kan deltage i salg af bøger og medlemskaber ved store og små arrangementer i landsdelen, indgå og vedligeholde kommissionsaftaler med sønderjyske boghandlere, styre vores lagerbeholdning af bøger og sammensætte favorable bogtilbud m.m. Alt i samarbejde med vores kontor. Kørekort er ubetinget en fordel.

Begge ”jobs” bærer lønnen i sig selv og forudsætter lyst til at omgås andre mennesker – og forudsætter naturligvis interesse for vores passion: den sønderjyske historie.

Nye frivillige vil blive grundigt oplært af deres makkere.

 Er du interesseret? Så kontakt

Finn Bach (mobil: 40 68 20 98, mail: finn.bach@hotmail.com) fsv. angår sælgerjobbet og Mogens Asmund (mobil: 40 36 09 38, mail: moas@post.tele.dk) fsv. angår kontorjobbet.

Historisk Samfund for Sønderjylland . Haderslevvej 45 . 6200 Aabenraa . +45 74 62 46 83 . hssdj@hssdj.dk