Bliv medlem

Jeg vil gerne være nyt medlem og betale 325 kr. for kontingentet frem til udgangen af 2018. Kontingentet omfatter hele husstanden, som deles om foreningens månedsskrift og årbog.

Læs mere om Medlemsfordelene

Og her bringer vi foreningens persondatapolitik og giver svar på, hvad vi gør med dine personlige oplysninger:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Bopælsadresse

Leveringsadresse (hvis forskellig fra bopælsadresse)
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager alene registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Historisk Samfund for Sønderjylland og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Kontorets ansatte, herunder de frivillige på kontoret, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på hssdj.dk er Hans Schultz Hansen, formand for foreningen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til hssdj.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Historisk Samfund for Sønderjylland har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Historisk Samfund for Sønderjylland via e-mail hssdj@hssdj.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til foreningens kontor på telefon 74 62 46 83. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, får du oplyst, til hvem du kan klage.

 

Historisk Samfund for Sønderjylland . Haderslevvej 45 . 6200 Aabenraa . +45 74 62 46 83 . hssdj@hssdj.dk