Medlemsfordele

Bliv nyt medlem for 275 kr. 

Du får Sønderjysk Månedsskrift otte gange om året. Månedsskriftet, som er udkommet siden 1924, indeholder let tilgængelige korte artikler om mangfoldige sider af Sønderjyllands kultur, historie og nutid. Grænselandskronikken kommenterer hvert kvartal store og små begivenheder i dagens Sønderjylland.

Du får hvert år Sønderjyske Årbøger, som er udkommet siden 1889. »Årbøgerne« - Danmarks største regionalhistoriske tidsskrift - er en indbundet og smukt illustreret bog på ca. 300 sider med artikler, erindringer, bognyt og aktuelle indlæg om, hvad der rør sig på historiefronten i Sønderjylland.

Du får løbende information om foreningens foredrag, udflugter og kulturrejser.

Du har fri adgang til foredragsaftener med kyndige fagfolk og spændende diskussioner.

Du kan også tage med på foreningens flerdagesrejser og endagsudflugter til historiske steder og byer under ledelse af vidende og erfarne guider.

Du får også en klækkelig rabat på foreningens både tidligere og kommende bogudgivelser. 

Kontingentet for det første år – frem til udgangen af 2023 – er 275 kr. Derefter betales normalkontingentet på p.t. 325 kr. pr. år. Medlemskabet omfatter hele husstanden.

Indmeldelse kan ske her på hjemmesiden under ”Bliv medlem” – eller ved at sende en mail til hssdj@hssdj.dk. I løbet af kort tid vil du modtage et girokort til indbetaling af kontingentet.

 

Foto: Alle medlemmer - nye og gamle - får hvert år 8 månedsskrifter og årbogen. 

Historisk Samfund for Sønderjylland . Haderslevvej 45 . 6200 Aabenraa . +45 74 62 46 83 . hssdj@hssdj.dk