Nyheder

01-05-2018

En port mod Europa

En port mod Europa I slutningen af juli holder Jaruplund Højskole ved Flensborg i samarbejde med Dansk-Tysk Selskab et ugelangt kursus med overskriften "En port mod Europa". Udgangspunktet er at bruge Sydslesvig til at lære noget om Tyskland i dag. På højskolen mener man, at Danmark har meget at lære af tysk kultur, tysk politik og vilje til at bearbejde en vanskelig historisk arv. På kurset vil en række fremtrædende danskere og sydslesvigere hjælpe deltagerne med at åbne øjnene for nutidens Tyskland. Se mere om dette kursus og en række andre kurser på www.jaruplund.com

I slutningen af juli holder Jaruplund Højskole ved Flensborg i samarbejde med Dansk-Tysk Selskab et ugelangt kursus med overskriften "En port mod Europa". 

Udgangspunktet er at bruge Sydslesvig til at lære noget om Tyskland i dag. På højskolen mener man, at Danmark har meget at lære af tysk kultur, tysk politik og vilje til at bearbejde en vanskelig historisk arv.

På kurset vil en række fremtrædende danskere og sydslesvigere hjælpe deltagerne med at åbne øjnene for nutidens Tyskland.
Se mere om dette kursus og en række andre kurser på www.jaruplund.com

 

Historisk Samfund for Sønderjylland . Haderslevvej 45 . 6200 Aabenraa . +45 74 62 46 83 . hssdj@hssdj.dk